Isnin, 2 Mei 2011

Home » , , , , , , » Selamat Pengantin baru dan Tahniah Fazreen Rafi

Selamat Pengantin baru dan Tahniah Fazreen Rafi

 

 

Salam bahagia,

 

Pagi2 ni MakNgah Miela tagged ibu gambor di FB.. ingatkan gambor sapa.. rupanya, anak2 sedara ku berjimba-jimba di majlis perkahwinan Fazreen Rafi.

 



 

Siapa Fazreen Rafi ni..?? Dia ni mungkin la tak sefemes SJ, walaupun sebenarnya Fazreen ni dah banyak berlakon drama, filem dan teater... dan dia ni antara pelakon yang comel juga.. hehehe… walau umur dah 26-27 (rasa2 nya lah) tapi masih sesuai jika diberi watak budak sekolah menengah.. Winking smile dan yang pasti dia ni artis yang bersih & low profile… Thumbs up

 

 



 

Gambor tak berapa clear.. tapi anak2 sedara ku nampak sangat comel belaka, lebih-lebih lagi bila bersama dengan pengantin yang comel sama cantik sama padan ni… amboi abang Bad, senyum lebor.. Winking smile

 

mana nak cari gambar yang lebih close-up ni… ??!!  MakNgah Miela.. apsal tak snap 1 yang close-up… btw, majlis ni kat mana ya… ? heheh.. lupa nak tanya dengan Miela

#updated jam 2 petang : Majlis telah berlangsung di Kg Bakap, Batu 1, Jalan Tanjung Tualang, Batu Gajah. :)  dekat2 dengan kampung kami jugak nih...  #

 

Selamat Pengantin baru & Tahniah buat Fazreen Rafi dan isteri, Syarifah Marlina Asyikin. Semoga kekal berbahagia sehingga ke akhir hayat. Open-mouthed smile

 

p/s

Dalam Lagenda Putera Katak tu kan.. ibu ingat si Fazreen ni yang jadi Putera Katak.. sekali si Zizan Nin lah pulak.. hehhehe...

 
Jom singgah ke Eightdesign.. ada apa kat EightDesign.. klik dulu,, baru tahu.

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...