Isnin, 9 Mei 2011

Home » , , , , , , , , » Majlis resepsi Fazreen Rafi & Sy Marlina

Majlis resepsi Fazreen Rafi & Sy Marlina

 

 

Salam bahagia,

 

N3 minggu lepas  Selamat Pengantin baru dan Tahniah Fazreen Rafi memang saya hanya dapat sekeping gambor ajer.. itu pun tak begitu jelas.. tapi n3 tersebut menjuarai carta pageview untuk tempoh 8 hari yang lalu… Thumbs up

 

maka dengan itu saya gigih sekali mencari/mengugel semahu-mahunya..

 

sumber : FB DiRaF DiAs

ini semasa kenduri di Batu Gajah.. Thumbs up

 





INgatkan kot macam mana lah yang si Fazreen ni pakai.. rupanya, ala2 jubah gitu… lain dari yang lain… Thumbs up

 

dan ini pula resepsi Shah Alam pada 7 May 2011

 



a very sweet couple… not gorjes okay.. tapi manis manis manis dan sangat comel… Smile Red rose Red roseThumbs up

 



 



macam drama kesultanan melayu (time cerita hitam putih tu) bersemayam di tahta… Winking smile Thumbs up

 





 

Semua persalinan pun cantik2 dan sedap dipandang mata… Semoga  kekal berbahagia sehingga ke akhir hayat. Open-mouthed smile

Kalo tak puas lagi tengok, sila jengah ke FB DiRaF DiAs Winking smile

 
Jom singgah ke Eightdesign.. ada apa kat EightDesign.. klik dulu,, baru tahu

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


18 ulasan:

  1. comel isteri dia tu kan k.yong? manis dan ayu je tengok....

    BalasPadam
  2. sama cantik sama padan...persalinan pun cantik2...suka jubah putih tu... ;-)

    BalasPadam
  3. ummu auni,
    memang manis.. ayu.. tanpa make-up pun tetap comel... rasanya make-up wife dia ni ter'over' putih.. heheh...

    BalasPadam
  4. sya,
    setuju sgt dgn sya... ;)

    BalasPadam
  5. Yan,
    setuju, bagi pinang di belah 2..

    BalasPadam
  6. NIa,
    memang cantik2.. sesuai kan...!!

    BalasPadam
  7. comel jer pasangan pengantin nie..bagai pening dibelah dua...

    BalasPadam
  8. Yati,
    sama comel sama padan... ;)

    BalasPadam
  9. kayrul..

    bagai 'pening'.. typo pinang kan... heheheh... ;)

    BalasPadam
  10. cntik bangat pngantin pompuan nye...
    padan le tu deme berdua....

    Putera Katak kan ?

    BalasPadam
  11. hanie,
    cantik... manis..

    yap fazreen ade berlako dlm drama lagenda putera katak, tp dia jd asst putera katak...

    BalasPadam
  12. sopan semua persalinannya..i like! semoga bahagia la deme yer

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...