Selasa, 17 Mei 2011

Home » , , , , , , , , , » Jom layan Nur Kasih the movie

Jom layan Nur Kasih the movie

 

 

Salam bahagia,

 

KOme dah tengok trailer Nur Kasih the movie (NKTM).. kat twitter hari-hari ade jer tweet pasal NKTM nih... tapi saya ni berangan jer lah nak pergi tengok kat panggung... huhuuu ;) 19 May 2011, tak lama jer lagi..

 

Jom layan trailer NKTM..

 

 

 

juga ost NKTM.. spesel ni tau.. sebab Tizz Zaqyah yang nyanyi...

 

 

dan lagi ost NKTM - Tanpamu : Sabhi Saddi dan Helena



 

salam kasih sayang

 

 
Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


37 ulasan:

  1. tiz nyanyi kali ni....suara dia agak besar ye lau nyanyi...tak de la sumbangkan lagu pun...ok je...

    BalasPadam
  2. best je tgk trailer Nur Kasih tu kan..tp itula kt panggung...huuhuhu

    BalasPadam
  3. sya,
    layan angan jer la nak g panggung.. :p

    BalasPadam
  4. Zu,
    just nice jer suara tizz utk lagu ni,,,...

    BalasPadam
  5. tak sabar nak tengok filem ni....Nur Kasih mmg meletup pun sblm ni...suka3x :)

    BalasPadam
  6. mcm nak gi tengok tapi kena tengok dgn member2 perempuan jelah sbb suami Nur tak minat cerita melayu. HB utk K.Yong.

    BalasPadam
  7. Nur,
    kalo pergi, jgn lupa buat review... ;)

    BalasPadam
  8. ummu auni pun nak masuk panggung... huhuu..

    BalasPadam
  9. Nia,
    org bujang, bila2 masa bleh serbu panggung..

    BalasPadam
  10. best ke cerita ni, pasal ape? tak pernah tgk lagi yang kat tv3. aleh2 da ke filem pulak... :)eammm

    BalasPadam
  11. ok jugak la suara tizz tu.....

    BalasPadam
  12. Memang nampak menarik promo NurKasih the movie ni di tv. Buat orang terasa nak tengok je. :)

    BalasPadam
  13. Ayesha,

    kakyong tgk citer ni 2 tahun sudah & tv3 dah 2-3 kali buat ulangan drama Nur Kasih ni..

    pergi lah tengok.. best cerita ni...

    BalasPadam
  14. ok kan kan... rasanya elok dia fokus berlakon jer... hehehh

    BalasPadam
  15. Yati,
    drama Nur Kasih pun dok repaet tgk berkali..
    inikan pulak movie.. teruja nak tgk.. sbb NKTM nampak kisahnya dikembangkan lagi...

    BalasPadam
  16. Tringin nak tgk movie nie.. Tp rasanya layan DVD kot sbb skg xberapa sihat :)

    BalasPadam
  17. MJ,
    kenapa tak sihat ni? nak dpt baby ke??? ;)

    BalasPadam
  18. hu3..
    ta sabar lak rasenye nak tengok cite ni...
    lagu tanpamu tu best jgak... :)

    BalasPadam
  19. memang sedap jer lagu tu cik lya,,
    apa lagi jengah panggung 19 May ni... hehehh

    BalasPadam
  20. bee,
    teringin gak nak subs astro ni.. tp suami tau nanti bini dia dok adap tv ja.. hihiii

    BalasPadam
  21. tak jugak kakyong bee tengok kadang2 je , tp selalu csi , tu je yg tk lepas lain2 masa terluang dihabiskan di blog heee

    BalasPadam
  22. bee,
    dah lama tak tengok CSI... huhuuu rindu..

    BalasPadam
  23. kkyong dah review dulu yer nur kasih the movie...sumpah hanie baru bace ni... heee :p

    buleh tahan ler suare Tiz

    BalasPadam
  24. hanie,
    review simple2 jer... geram sbb kat twitter tak renti2 org dok tweet pasal NKTM..
    jd teruja pulak..

    BalasPadam
  25. x sabo nak tgk citer ni...(",)

    BalasPadam
  26. hanni,
    kalo dah tgk nanti.. buat le review... ;)

    BalasPadam
  27. dlm youtube x de nur kasih movie ke?x ltk ke?tlg lah ltk...blh tngk....hu3x

    BalasPadam
  28. meetha,

    sebahagian drama nur kasih ade di youtube
    u buka jer youtube & search nur kasih.. tapi tak semua episod ada..

    BalasPadam
  29. meetha,
    apa maksudnya ni??
    movie Nurkasih kan hanya utk tayangan di pawagam jer.. :)

    BalasPadam
  30. x pe ar....sy dh pi tngk pon.....

    BalasPadam
  31. owh.. meetha dah tgk..
    buleh la buat review.. :)

    BalasPadam
  32. mcm mane nk dowload or tonton cerita nur kasih the movie...?

    BalasPadam
  33. amierul,
    nur kasih the movie hanya di pawagam... ;))

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...