Khamis, 5 Mei 2011

Home » , , , , , , , , » Hadiah misteri dari Syamila

Hadiah misteri dari Syamila

 

 

Salam bahagia,

 

hadiah ni kan dapatnya dah lama, tapi ibu jer yang asyik lupa nak update. Smile with tongue out

 



 

Asbab dapat hadiah ni… >> sebab kuat membebel di blog Sya.. dan satu lagi sebab ibu memang ade request sample pad berherba avail dari Sya (tak malu request2 sample pulak…)

 

BUkan sengaja melambat-lambatkan untuk UP n3 ni, tapi nya nak kasi testimonial sekali.. Winking smile so kena lah tunggu beberapa hari selepas menggunakannya.

 

Jom tengok apa yang ibu dapat :

 



 

  • 1 cloth wipe (label baby snowdrop)… macam sapu tangan la ni.. awal2 lagi Aliya dah cop sapu tangan ni “ini saya punya..!”  Open-mouthed smile

  • 2 pack Avail panty liner berherba (Feminine Comfort Bio Sanitary pads) , ada 20 pcs untuk 1 pack


 

Ibu dah gunakan pad/pantiliner ni almost 2 minggu.. 1 hari pakai 1 jer.. Winking smile guna belah siang je la, sebab siang kat jadual padat & hetic juga (walau saya hanya seorang ibu yang duduk di rumah.. apa? ingat ibu yang dok rumah ni goyang kaki jer ker.??? ) Smile with tongue out

 

Pad/pantiliner ni ada 20 keping dalam 1 pack. Saiz nya sama macam saiz pentiler biasa.. jika kalian (ni untuk orang perempuan jer yer.. yang laki pergi jauh-jauh.. tapi kalo baca untuk isteri, bagus juga) Jika kome biasa guna pantiliner jenis poise @ kotex.. lebih kurang cam tu la.. cuma kalo pantiliner poise tu agak tebal dan selesa. Winking smile sempat lagi nak promote poise pulak.

 

Actually, Sya ade bagi pamplet, tapi ntah mana la anak2 buat main.. riso jer kot deme dah buat bot @ kapal terbang kertas.. (kegilaan Aliya sejak akhir-akhir ini, pantang nampak kertas, mesti nak buat bot @ kapal terbang.. )  Smile with tongue out



Apa baiknya menggunakan Avail pad ini…


  • sebab ia berherba.. ada rasa macam berangin @ mentol gitu.. hehehe.. kena pakai baru tau..


  • saya ni bukan le ade masalah keputihan or apa.. tapi bila ada masa2 nya akan jadi ligat tak hengat, not stop buat kerja.. so akan ade juga cairan yang kita panggil air wadi.. Kalo kome tak tahu apa itu air wadi.. klilk SINI.. beza tau wadi, mazi & mani… Winking smile


  • selain tu ade yang kata, pad berherba baik juga ditampal jika ada masalah macam lenguh2 di leher.. sakit kepala (ni tak pernah try lagi..)


  • dikhabarkan juga ia baik untuk mereka yang ade masalah senggugut.. kome ade? orang yang dah beranak ramai pun, ade yang masih ade masalah senggugut nih.. kalo ada, meh try.. kena beli kat Syamila lah yer… hehehhh… Smile


  • baik juga untuk mereka yang ada masalah haid/period yang tidak lancar @ pun kitaran yang tidak teratur.. dah kahwin ni kalo period tak teratur susah juga weii… susah nak adjust time subur… hehehhe… (anak2 dara yang baca ni, senyum2 jer la yer.. tapi kalo ada masalah haid On & Off, sila la berubat yer.. jangan tunggu dah kahwin baru nak cari ubat… Smile with tongue out )


  • baik juga untuk mereka yang ada masalah jangkitan di urinari (masalah biasa ibu2 yang dah selalu beranak @ masalah di pundi kencing).. nak tahu lebih, sila email.. citer panjang2 kat sini.. saya pun malu nak taip.. ekekkekkk…actually tak jumpa perkataan terbaik untuk menerangkannya.. kepala agak mereng sikit pagi ni..


 

 



 

Kalo nak tahu lebih lagi pasal pad/pantiliner berherba ni.. sila jengah ke Ummi2shoppe.. ade testimonial untuk rujukan. Harga untuk 1 pad adalah RM10 (20 keping)… kalo beli poise @ kotex dalam RM5 macam tu.. so berbaloi lah juga, sebab ia berherba.. Winking smile

 

Jadi, mak-mak dara & anak-anak dara yang ade masalah-masalah yang disebut sebelum ni.. sila la ambil inisiatif untuk mencuba Avail pantiliner ni yer… Winking smile Jangan tunggu masalah dah melarat.. kalo malu badan sendiri yang merana… payah jadi orang perempuan ni, luor dalam kena jaga… Open-mouthed smile

 

 
Jom singgah ke Eightdesign.. ada apa kat EightDesign.. klik dulu,, baru tahu

 

 

salam bahagia,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...