Selasa, 31 Mei 2011

Home » , , , , , » Fikri dan Pak Uda

Fikri dan Pak Uda

 

 

Salam bahagia,

 

Sedara-mara semua kata Fikri ni lebih iras dengan muka pak Uda (adik en ayah).. jadi ibu tampalkan gambor depa berdua. Winking smile

 

 



note : kalo tengok ‘real-life’.. memang nampak almost sama .. cuma fikri = pak uda versi kecik.. Winking smile

 

Fikri ni dia takut sikit dengan Pak Uda.. bulan May ni, Pak Uda cuti sebulan (habiskan cuti tahun), jadi Fikri langsung tak mau tidur kat rumah opah, hari2 lepas sekolah memang balik rumah. Ingatkan sebab apa, rupanya sebab Pak Uda garang… bukan garang, tapi tegas.. Fikri kalo balik sekolah, main jer kerjanya, Smile with tongue out kalo pesan suruh tukor baju uniform taski buat derk jer.. letih opah bercakap. dengan Pak Uda tak leh buat main2.. sekali Pak Uda sound terus salin baju.. dok dengan Pak Uda kena lah disiplin kan…

 

note : Pak Uda ni koje tentera Udara.. tahun lepas Pak Uda ikut misi UNIFIL ke Lubnan.

 

p/s

sibuk hari ni, tak dapat nak buat n3 yang berkajang-kajang… masih tak jumpa ruang untuk buat review Nora Elena.. huhuuu….

dan malam ni hari selasa terakhir untuk AsmaraSad smile nak tunggu Tahajud Cinta – 1 bulan lagi…

pada kawan2 blog, Maaf yer sebab tak sempat nak BW lagi… ingatkan malam tadi boleh BW banyak2 sikit.. tapi letih benor rasanya..

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...