Khamis, 12 Mei 2011

Home » , » Entri pertama di hosting baru

Entri pertama di hosting baru


Salam bahagia,


 


Hari ni 26 Februari 2011.. bermula lah blog http://kakyong.com/ di platform baru (Wordpress) dan hosting sendiri.


 


Hari pertama, beberapa customization yang akan dibuat.. & banyak setting yang masih terkial2 nak buat nih.... nak tampal widget semua pun blurr ni.... adeiiihh....


 


dan yang pasti sebelum reti nak letak template sendiri.. terpaksa lah godek2 theme yang sesuai...


 


Insya Allah, blog ini akan lebih menumpu kepada cerita anak-anak, cerita keluarga kami, juga kupasan hal ehwal semasa. Isu/n3 berkaitan tutorial untuk blogspot, penyertaan giveaway dan contest, akan kekal di blog http://kakyong72.blogspot.com


 




Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


17 ulasan:

  1. rumah baru dh tersedia...tunggu nak ubah suai je lagi..gud luck kak yong...

    BalasPadam
  2. thanks Sya.,
    gigih juga ni menggodek2 apa yg patut

    BalasPadam
  3. tahniah kak yong sudah ada rumah baru :)

    BalasPadam
  4. tahniah kakyong huhu bee tak boleh lagi nih !

    BalasPadam
  5. tahniah berumah baru kkyong...
    hanie pun mole2 dulu terkial2 gak kakyong...but believe me,lg sebulan dua,sebelah mate jer kkyong godek2..hihihi ;p
    thanx sudi pakai logo x seberapa nye tu... ;)
    ade ape2 jgn le segan brtanye yek..yg hanie buleh jwp,hanie jwp le..kalo idak,hanie pass ke yg lebih terer ;)

    BalasPadam
  6. hanie,
    logo tu rasa mcm nak tukor sikit...

    nak tukor link .. dr www.kakyong.com ke http://kakyong.com
    sebab kalo www.kakyong.com memang tak jumpa.. ;)

    buleh ker... hehehhe...

    BalasPadam
  7. bee,
    x per.. esok lusa buleh la tu.. jgn lupa follow up...

    BalasPadam
  8. tahniah kakyong dah ada rumah baru dgn hosting yg baru ;)

    BalasPadam
  9. congrats yer :) me tak yakin nak pindah rumah sbb tak pandai nak godek2..

    BalasPadam
  10. hua2 naper diorang diam2 gitu je kak yong tk mcm netkl langsung !huhu

    BalasPadam
  11. tahniah k.yong...dah ada rumah baru hehehe....

    BalasPadam
  12. kak yong entri nih auto publish kan , kak yong kena setting kat plugin search term 2 tu , utk disable auto publish ni

    BalasPadam
  13. tu la baru perasan nih.. td dok keyin data akaun.. byk tak siap lagi nih, huhuhuu.. tp nak juga jengah blog.. ekekkek..

    BalasPadam
  14. tahniah k.yong.....mantap 3x :)

    BalasPadam
  15. terima kasih ummu auni.
    tak cukup mantap lagi nih.. masih tahap blogger biasa jer..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...