Khamis, 26 Mei 2011

Home » , , , » Comelnya cik Misi ni…

Comelnya cik Misi ni…

 

Salam bahagia,

 

Semalam sebelum tidur malam tadi, sempat jengah 1-2 blog peserta yang join GA 6th Anniversary.. (bukan tak nak check semua.. tapi anak dah bising ajar tidur..Smile with tongue out ) .. tu la pasal, sebelum tu dok ‘berkicau’ tak hengat.. hihii

 

Masuk jer blog cik adik Misi ni.. terus jatuh cinta.. Red heart jatuh cinta dengan owner blog yang comelll , cute gitu.. maaf le, saya ni kan tak leh tengok apa juga yang cute, comel, gorjes… Smile with tongue out

 



 

 

Nak kenalan dengan adik Misi yang comel ni.. jangan segan2 singgah ke Blog Cik MisiWinking smile

 

Sori yer dik, ni bukan segmen tegur2.. hanya suka-suka jer nak tampal.. keep on blogging ya.. btw, she is taken ya… melepas la abang2 kat luor sana tuh… Smile with tongue out

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


26 ulasan:

  1. Assalamualaikum KakYong.....
    errr....teghoih awok gahse nak sakit kalo macam ni.... ahakssss

    BalasPadam
  2. salam yeob,
    hahahaa... x daya nak kata apa...

    BalasPadam
  3. best kalau jadi pesakit dia...cepat elok penyakit..he..he..he...mmg comel..

    BalasPadam
  4. cik misi ni mmg comel sangat nih!

    BalasPadam
  5. mesti banyak pengalaman menarik adik misi nih

    BalasPadam
  6. izan,
    jenuh pesakit serbu ramai2...

    BalasPadam
  7. ct,
    kalo kat wad bersalin tu.. ibu2 yg nak bersalin pun senang ati jer.. x de la tensi, tgk misi comel... hehhe

    BalasPadam
  8. k'eja,
    tu kena tanya tuan pnya badan.. ;)

    BalasPadam
  9. uisskk..kalo duk wad bersalin, ibu-ibu rasa sejuk hati..kalo wad biasa..cik abe2 tak sembuh2 sakitnya..kalo boleh nak duduk lama kat spital gitu...hahahaha

    BalasPadam
  10. Yatie,
    betui betui betui..


    heheh.. tersedak2 lah cik misi ari ni.. dia tak tahu ni kakyong buat n3 ni... ;)

    BalasPadam
  11. cik misi dah tak available eh?hihi.

    cik misi kiut manisnya senyuman,
    penawar duka pesakit semua,
    cik misi memang menjadi idaman,
    tapi cik misi sudah berpunya.

    hihi.gatal nak berpantun pulak.

    BalasPadam
  12. aNiM,

    biasalah kalo kakyong singgah blog org , mesti geledah@selongkar punya... hehehe... ;)

    sesekala best pulak berpantun..

    BalasPadam
  13. kkyong , mmg rata2 cik misi atau puan misi yg hanie jumpe comei2 belaka lah...heran juge ye..mmg pencarian misi ni kena yg comei2 ke ? hiksss ~ yelah,nak tarik pesakit spy tak takot sgt kot...hahahha..nakal awok :p

    BalasPadam
  14. Dulu masa Nejad patah kaki, ada sorang misi comel juga...pastu kan, dia asyik nak betulkan balutan je....mmg lebam Nejad saya cubit ahahahaha...... Tapi sian la kat misi comel tu sbb mcm budak2 bujang ada yang amik video dia time dia tgh buat treatment... dia ada la ngadu kat kitorang pasal tu... waktu tu ada jugak la bercontact2 lama gak tp skang ntah di mana misi tu... nasib baik gak loose contact kehkehkeh...risau weii rasa tergugat

    BalasPadam
  15. sLm.. Lama tak dtg blog kak yong...
    comel nye misi ni cam nk bt menantu je kan..hahaha

    BalasPadam
  16. sejuk mata pesakit tgk misi yg comel tu...

    BalasPadam
  17. arrr...cikmisi maluuuu.............
    btw, thankz kak yong c0z sudi jenguk blog CikMisi....sape yg sakit meh CikMisi inject...hihi

    BalasPadam
  18. arrr...malunya CikMisi....
    btw, thanks ye KakYong c0z sudi lawat blog CikMisi & tlg promote blog CikMisi........hehehe
    sape sakit meh CikMisi tolong inject nak??? hihi

    BalasPadam
  19. assalam yong..memang comel dan mass cik misi tu.

    BalasPadam
  20. hehehhe.. hanie,

    kalo misi comel, cepat pesakit sihat.. ;)
    baby2 & budak2 suka misi comel2.. cepat jer anak2 mesra... ;)
    kena cucuk pun tak nangis... hehhe

    BalasPadam
  21. faryza,
    buat apa buat menantu.. buat adik ipar terus.. tp tu la, dah berpunya lah pulak.. hihii

    BalasPadam
  22. ish ish pija..
    misi comel2 ni tak leh letak kat wad lelaki..
    letak lat wad anak2 & mak2 jer... hehehhe..

    BalasPadam
  23. CikMisi,
    hohooo.. takut nya.. tak mau kena inject.. sakit.. ekekkek

    BalasPadam
  24. kak erna,
    heheh.. comel memang comel... kak leh la buat menantu.. ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...