Selasa, 10 Mei 2011

Home » , , , , , , » Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

 

 

Salam bahagia,

 

Semalam saya dapat sampul surat.. sebab sibuk dok buat macam-macam (konon lah sibuk.. walhal dok main2 dengan anak2 jer… Smile with tongue out ) .. maka tengahari ni baru le saya buka sampul ni..

 

 



 

kalo tengok kat chop setem ni “Pusat Mel Taiping”..

cepat angkat tangan.. sapa orang Tepeng yang antor nih… Winking smile

 



 

pencel case pooh.. I likeee… Winking smile (makdara yang masih hati macam budak-budak…) Smile with tongue out ade pensel, pemadam, pembaris & sharpener… saya dah simpan/sorok dari pandangan mata 2 orang anak dara tu… heheh…

 

Kalo dari Tepeng & yang selalu baik hati.. yang dapat saya fikirkan adalah Nini D.. tapi apa kes plak Nini D.. nak antor lagi hadiah untuk saya ni… Nini D.. cer verify sket… kakak mu ni jadi fenin dah nak mikior sapa lagi gerangan pengirim nya…

 

Kome yang antor hadiah ke kengkawan ni kan.. cer tulis nama sket.. idok pun nama blog ke.. buat apa nak sorok identiti nih… Smile with tongue out

 

btw, aritu.. lama dah.. Nini D.. ade kasi saya shawl.. kain lembut jer.. tapi sebab tak reti pakai lagi (mungkin masa depan reti kot.. Smile with tongue out.. Maka shawl tu saya simpan jer…

 

 



saya dapat shawl cantik ni sebab saya tolong make-up kan blog NIni DWinking smile

 

update : jam 3.40pm. 10 May 201

Nini D dah konfom kan, bukan dia yang antor.. maka sesi mencari harus diteruskan..

 

update : 4.40 pm, 10 May 2011

Pengirim sudah ditemui.. hehhe.. Terima Kasih Sayangku Zie.. hadiah untuk contest si manja ku comot :D

 

p/s

malam ni jangan lupa drama Asmara episod 10… Winking smile

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


36 ulasan:

  1. lawa shawl tu

    nak mintak kak yong tlg vote--ari ni last day

    1st click :
    http://apps.facebook.com/celebratesmums/

    u have to allow application

    then simple registration (kena isi form tu), then click gallery, then search nama Suzi Fadhilah..then click vote

    tQ!!

    BalasPadam
  2. ha ah.. mlm ni episod 10. last week dah termiss... sob..sob..sob...
    cantik nye hadiah..
    sy klu pakai shawl ambik masa lama.. pastu skrang ni sy gie bawak kedai tambah awning kat dia jahit dkt tudung so senang la nk pakai....
    hehehe

    BalasPadam
  3. kalu dpt kat anak ppuan kakyong mesti dia suka tu,..takut nanti berebut pula...ye....kita layan asmara

    BalasPadam
  4. teman kompem...bukan teman yang ngantornye...hehehehehehe :)

    BalasPadam
  5. faryza,
    tu la terkial2 nak pakai shawl ni..
    jgn lupa malm ni episod sure best... ekekke... saya fanatik..

    BalasPadam
  6. ct,
    anak dara ber2 tgk dah shawl ni.. ade ke depa nak buat alas meja... huwwaaaa...

    BalasPadam
  7. MZ,
    Insya Allah.. will vote for u

    BalasPadam
  8. kalo bukan Nini.. sapa lah gamaknyer yer....

    BalasPadam
  9. huhu..ada juga org suka rahsia2 yer..terlupa letak nama kot..

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah ummu auni..
    lately dah malas join GA.. tp ade la jugak sangkut.. hehhe.. rezeki anak2..

    BalasPadam
  11. tu le Yatie..
    dia lupa lah tu... kita lak melilau mencari..
    lagipun x ingat memang GA mana .. :p

    BalasPadam
  12. alahai, sweetnye hadiah2 tu... i like too!

    BalasPadam
  13. Lupa nak tulis nama kot tu. Dah hantor dan pos, baru teringat. Atau mungkin pengirim tak nak dikenali kot. Hehhe...

    BalasPadam
  14. Yati,
    pengirim yg low profile..
    pasni kena menjejak, sapa lagi kawn blogger yg dok Tepeng...

    BalasPadam
  15. fara,
    memang sweet.. lebih lagi bila makbudak yg terlebih2.. hehhe

    BalasPadam
  16. Kan kat sampul surat tu ada tulis Sayangku zie... so dari Zie lah... Simanjaku comot Tpi Comel... Ingat tak?

    BalasPadam
  17. owh.. zie ke yg antor.. dok Tepeng yer..

    tak pasan pun ade tulis kat sampul tu.. dah terkelepek.. :p
    rupanya ade signature di hjg sampul... tp dah x leh baca le dear.. tu yg tak pasan..

    BalasPadam
  18. itu...mak budak ke yg nak gune ??

    ekekeke .... ape salahnye kan kakyong...hanie opun kdg2 berjiwa kanak2 ribena jugak :p

    BalasPadam
  19. MZ,
    sori.. dah masuk annum tu.. tp my lappy jd hang gitu.. 2x tak berjaya nak masuk.. huhuu so sori...

    BalasPadam
  20. hanie,
    contest tu anis yg menang.. so simpan utk dia lah.. tahun depan tak yah beli.. tp kalo dia jumpa dulu sblm masuk sek.. hmm nasib la..

    tu la jiwa kdg2 mari.. layan kartun ler...

    BalasPadam
  21. nasib dh jumpe tidak bee nk ngaku gak td haaa..nk ambik ank pulak baru je nk BW ..cam no nk gegar 1000 blog ?

    BalasPadam
  22. cantikla shawl....cantik sesangat!!! kak yong pakai tau...nanti nak tgk....
    asmara...sudah semestinya takkan terlepas

    BalasPadam
  23. zu,
    kena cari inner yg sesuai dulu... ;)
    nanti nak cari tutorial pakai shawl.. hehhe

    BalasPadam
  24. hehehhe... amboi Bee.

    Bee kan dok KL.. :p

    gegor jer mana yg mampu.. heheh

    BalasPadam
  25. wahh..comellah shawl tu kakyong..try la pakai..saya nak nengok..kekeke..saya pon tak pernah pakai lagi shawl ni, taktauler cemana..hehe..

    Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

    Belog kami :Notre Belle Histoire

    BalasPadam
  26. pulok, ada ke gitu gayanyer, ngantor tak dibeghitau. misteri nusantara nih!

    BalasPadam
  27. ooh dah tak misteri lagi. komen atas diisytihar default

    BalasPadam
  28. hahah kelakar ler tak tau pengantar..

    klu yan... mgkn gak leh terlupa tulis psl nak cepat..(mcm penah buat)

    BalasPadam
  29. Yan,
    tu la... penerima plak yg kena melilau mncari.. hehehhe

    BalasPadam
  30. has,
    heheh.. ramainya yg soh try pakai & nak tgk.. hmm.. harus dicoba nih...

    BalasPadam
  31. jemarioren..
    Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga tahu sapa yg antor.. ;)

    BalasPadam
  32. cantik shawl tu.. nnti dah try post la kat sini.. sy teringin gak nak pakai, tp xreti.. hehehe..

    BalasPadam
  33. chekna,
    tak tau la bila nak dicoba shawl tu...

    BalasPadam
  34. he.he.he..misi pencarian pengirim mistri trjawab akhirnya.....

    BalasPadam
  35. Alhamdulillah kak.. jumpa jugak akhirnya..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...