Selasa, 10 Mei 2011

Home » , , , , , , » Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

 

 

Salam bahagia,

 

Semalam saya dapat sampul surat.. sebab sibuk dok buat macam-macam (konon lah sibuk.. walhal dok main2 dengan anak2 jer… Smile with tongue out ) .. maka tengahari ni baru le saya buka sampul ni..

 

 



 

kalo tengok kat chop setem ni “Pusat Mel Taiping”..

cepat angkat tangan.. sapa orang Tepeng yang antor nih… Winking smile

 



 

pencel case pooh.. I likeee… Winking smile (makdara yang masih hati macam budak-budak…) Smile with tongue out ade pensel, pemadam, pembaris & sharpener… saya dah simpan/sorok dari pandangan mata 2 orang anak dara tu… heheh…

 

Kalo dari Tepeng & yang selalu baik hati.. yang dapat saya fikirkan adalah Nini D.. tapi apa kes plak Nini D.. nak antor lagi hadiah untuk saya ni… Nini D.. cer verify sket… kakak mu ni jadi fenin dah nak mikior sapa lagi gerangan pengirim nya…

 

Kome yang antor hadiah ke kengkawan ni kan.. cer tulis nama sket.. idok pun nama blog ke.. buat apa nak sorok identiti nih… Smile with tongue out

 

btw, aritu.. lama dah.. Nini D.. ade kasi saya shawl.. kain lembut jer.. tapi sebab tak reti pakai lagi (mungkin masa depan reti kot.. Smile with tongue out.. Maka shawl tu saya simpan jer…

 

 



saya dapat shawl cantik ni sebab saya tolong make-up kan blog NIni DWinking smile

 

update : jam 3.40pm. 10 May 201

Nini D dah konfom kan, bukan dia yang antor.. maka sesi mencari harus diteruskan..

 

update : 4.40 pm, 10 May 2011

Pengirim sudah ditemui.. hehhe.. Terima Kasih Sayangku Zie.. hadiah untuk contest si manja ku comot :D

 

p/s

malam ni jangan lupa drama Asmara episod 10… Winking smile

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...