Rabu, 11 Mei 2011

Home » , , , » Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)

Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)

 

salam bahagia,

 

INgat lagi kes Aliya jadi hairstylist sendiri.. Winking smile

 



Ibu sebenarnya tak repair pun rambut Aliya.. ibu biarkan dia panjang… 2 bulan jugaklah rambutnya senget sebelah.. heheh.. Smile with tongue out



2 minggu lepas.. opahsantan ‘tebas’ rambut Aliya.. rungsing katanya tengok rambut senget sebelah.. Smile



mjur lah rambut dah panjang. tapi tu le.. opahnya potong pendek bebenor…



 

tengok rambut belakang.. heheh.. macam boboi dah kan… Smile with tongue out time snap gambor ni, majuk..



 

La ni kena selalu bagi Aliya pakai baju kembang @ gaun.. kalo pakai t-shirt & seluor panjang.. dah nampak cam boboi jer… hehehhe    Winking smile

 

Milestone Aliya sekarang :

  • suka tulis-tulis.. boleh la tulis a few alfabet yang dia kenal.. like A, P, D, O, T (Anis langsung tak tunjuk minat dalam bab menulis ni...)

  • suka buat bot/sampan kertas.. abis dah majalah lama dikoyaknya untuk buat bot..

  • kadang2 buat kapal terbang kertas.

  • demand tinggi.. tak boleh nak say NO pada setiap permintaan dia.. ngada2 lebih, kalo dengan en ayah baru tau takut..

  • suka main mak-mak dengan kakak Anis.. yang lucunya kak Anis yang selalu jadi baby, ALiya suka jadi mak.. ekkekkk


 

 

p/s

pagi ni baru sempat review Asmara 2 epi 10. dan dah jengah ke ‘galeri rahsia’… wow, episod semakin menarik… Thumbs up nanti la tengahari sket kita meroyan pasal Asmara.. Winking smile tapi tu le.. tinggal 3 episod jer lagi.. tensi jer memikirkan Asmara akan berakhir..

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...