Selasa, 12 April 2011

Home » , , , , , , , » KOtak idea ku beku bila gambor tak ade :p

KOtak idea ku beku bila gambor tak ade :p

 

 

Salam bahagia,

 

hari ni dah selasa kan.. apa lagi.. dah buleh start countdown Asmara 2 episod 6… hehhehe… Smile with tongue out

 

Jom layan lagu Afgan pulak… note : Ibu tak kenal pun penyanyi Afgan ni, gara-gara drama Asmara ni yang boleh tertahu pasal penyanyi Indon yang bernama Afgan ni… dan ibu baru tahu lagu yang ibu suka & selalu dengar sebelum ni dinyanyikan oleh Afgan..

 

Bila susah hati, selalu juga ibu dengar lagu ni…  PadaMu ku bersujud.. (note: ibu kalo dengor lagu selalu guna headphone – kalo pasang kuat2 nanti anak2 suka kerumun.. ).. lagu ni kalo dah kerap2 dengor memang buleh buat air mata menitik..

 

 

 

 

Ibu ni actually ade banyak nak citer.. tapi masalahnya gambar yang dah 2 minggu tak transfer ke lappy.. bateri kamera kong pulak semalam.. adeiiihh.. sangat tak best kan bila nak berblog dan tak de gambor…

 

Jadi, siang hari ni, ibu akan dengan gigihnya menyemak  sebanyak mungkin n3 penyertaan untuk contest aksi si cilik berbasikal.. sabor yer semua peserta, ibu pun macam kome juga nak tahu sapa si cilik bertuah tu… jadi mau tak mau ibu harus tegarkan hati hari ni… review semua cepat2 dan selaju2 nya…

 

dan pagi tadi sempat juga godek2 plug-in baru untuk kotak komen… tu yang besh guna wordpress ni.. semua pakai plugin jer.. tapi bila dah banyak plugin buleh jadi berat jugak blog.. lebih lagi dengan status internet yang slow tahap siput ni….

 



 

Kalo untuk kotak komen blogspot.. memang kena adjust coding bagai.. jangan di tanya pada diriku.. kerana ibu pun belum test mana-mana tutorial untuk highlight kotak komen author untuk blogspot. Untuk wordpress ni, ibu guna plugin Simple Author Highlighter.. dah comel kan.. nanti senang lah nak bezakan komen ibu & komen kawan-kawan..

 

btw, kalo nak tengok tutorial untuk blogspot yang pernah ibu kongsikan, sila lah jengah sini yer… >>> http://kakyong72.blogspot.com/search/label/tutorial

 

untuk peminat Asmara 2.. soklan bocor untuk malam ni.. Winking smile

 



 

sengaja malas nak tepek gambor besor2… kecik2 cukup ler….

 

p/s:

website heartbeat tu ade masalah ke.. rasanya dah beberapa kali ibu terkena bila klik HB kawan2..

 

 

salam kasih sayang,



Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...