Sabtu, 16 April 2011

Home » , , , , , , » Fikri siap untuk berlari pantas

Fikri siap untuk berlari pantas

 

Salam bahagia,

 

Hari ni ibu dan anak-anak takde di rumah.. kami berada di tempat ini

 



 

Abang Fikri ada raptai sukan… Winking smile hari Ahad ini sukannya… Thumbs up

 



 

Abang Fikri dah ready untuk bersukan… siap2 lari-lari dalam rumah.. Anis cakap “ Hebat la abang lari pantas”…

statement “lari pantas” tu ibu pun tak tahu Anis dapat dari mana… skema habis ayat Anis… heheh.. Smile with tongue out

 

dah 2 minggu ni hari2 berlatih bersukan.. tarik tali, dan ade lagi few sukan.. ibu pun tak pasti acara yang Fikri masuk sebab ibu tak pernah tengok.. tapi en ayah cakap, jangan excited sangat, tengok jer.. jangan usha lelebih.. hehehe.. Open-mouthed smile bukan apa Fikri ni kan ade sikap suka ‘freeze’.. tetiba jer dia boleh tak mau buat semua benda & keras kan badan … huhuuuu.. (read n3 :Fikri di hari ke2 sekolah) itu lah yang menjadi kerisauan kami.. bukan takat ibu, tapi opah, atok & ayahnya, termasuk la makcik kesayangannya..

 

Kata ayahnya time latihan okay jer.. (jangan main, jurulatihnya pakcik polis dari kem PGA.). dia lah yang lari paling laju.. dia lah yang selalu menang… kata cikgu Ummi, Fikri ni nampak excited.. masa latihan sukan dia buat sungguh-sungguh… Alhamdulillah, ibu harap Fikri akan kekalkan momentum ni…

 

 

 

p/s

n3 autopublish.. maaf yer, komen semua ibu dah moderated.. so jangan riso, petang karang ibu balik, ibu akan approved semua komen… Winking smile

yang belum meneka saiz kasut ibu… cepat klik SINI.. ade masa sampai tengahmalam esok… Winking smile

form utk penilaian juri peserta batch 5 & 6 sudah ibu submit @ emailkan kepada semua juri tengahmalam tadi.. jadi kome bersabarlah yer menunggu juri membuat penilaian..

kawan2 yang ade twitter.. jom lah add ibu >> kakyong ibu3A Ibu pun tak rajin nak tweet ni, tapi sajer lah nak meramaikan kawan.. mana tahu pasni, rajin pulak nak tweet & retweet...

 

 

 

salam kasih sayang,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...