Isnin, 4 April 2011

Home » , , , » Coin purse itu milik siapa?!!

Coin purse itu milik siapa?!!

 

 

Salam bahagia,

 

Kome perasan tak, ibu ade letak gambar coin purse ni.. Winking smile di beberapa n3..







 

sebenornya coin purse seumpama itu bakal menjadi milik sesorang yang bertuah pada bulan ini… Smile siapa kah dia… ??

 

Tapi sebelum ni nak beritahu coin purse ini adalah tajaan http://sakilascraft.blogspot.com/. Ibu amat berbesar hati dan berterima kasih sebab sakila’s craft sudi menjadi penaja ‘Top Komentar @ Yang kuat bebel ’ untuk bulan Mar 2011..

 

Jom tengok siapa kah yang kuat membebel itu… Smile with tongue out

 

 
Yang kuat bebel - Mar 2011


 

Terima kasih buat semua yang rajin singgah & beramah-mesra di ‘rumah kecik’ ibu ni..

 

dan purse comel itu bakal dimiliki oleh…..

 

 

Ummi Hanie Ummi Hanie (30)Top Commentator Award

 

hanie ni dah pernah dapat hadiah untuk kategori ni di blog http://kakyong72.blogspot.com

 

Tahniah Hanie. nanti kakyong contact..

 

p/s

1-2 hari ni ibu adalah dalam mode ‘hilang mood berblog’. Ibu harap kome dapat bersabar sehingga mood ibu UP semula.. Disappointed smile

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


32 ulasan:

  1. ingatkan ade yg hilang purse tadi.apa2 pun tahniah le ......

    BalasPadam
  2. Tahniah untuk Hanie. dari dulu lagi ni, tak leh lawan Hanie. ^_^

    BalasPadam
  3. tahniah hanie...hahaha..kategori kuat membebel rupanya saya

    BalasPadam
  4. Seronoknya...nak bebel byk2 la pasnie...

    BalasPadam
  5. yong..memang comel pursenya.
    akak sekarang jadi susah nak masuk blog yong..kalau tidak..akak pun nak rajin2 dapat jugak hadiah yang comel2

    BalasPadam
  6. tahniah pada top commentator..

    BalasPadam
  7. tahniah hanie..comel la beg tu..cute... ;-)

    BalasPadam
  8. hehehe kak yati ... kak yati still peramah tau ;)

    BalasPadam
  9. ya rabbi Kakyong ....
    mahap lerr teman lambat baca dan reply,mmg tak sangke teman yg menang purse tu...sbb teman (nak kate ikhlas...xelok pule kan) mmg regular commentator kat blog kakyong ni kan ...dan tak mengharap habuan pun drpd itu...kkyong pun regular commentator di blog hanie...trimasss!
    apapun terime kasih bebanyok ! xsangke champion membebel juge teman ni yer ! ehehehe :p
    mood blogging ke laut juge ye kkyong ?dah mnjangkit hanie nih :p

    BalasPadam
  10. camne akak boleh xperasan ada purse yg comel tu...hi.hi.hi...

    BalasPadam
  11. sweet, cara utk hargai pengkomen di blog ;)..

    BalasPadam
  12. tahniah ummi hanie... mmg takleh lawan ni..hehehe

    BalasPadam
  13. comel purse tu...tahniah hanie

    BalasPadam
  14. tahniah pada yang dpt coin purse comel tu!sy tak cukup byk bebel kt sni..tak msuk ranking pun..sob..sob..

    BalasPadam
  15. ct,
    hehehhe.. hilang purse yer... ;)

    BalasPadam
  16. terima kasih yatie.. antara yg ramah... ;)

    BalasPadam
  17. Yati,
    heheh.. mana tau bulan ni buleh lawan .. ;)

    BalasPadam
  18. Fara,
    sila kan.. jangan lupa jengah selalu.. kedatangan amat dihargai...

    BalasPadam
  19. bee,
    kalo nak , kena jengah ke sakila craft.. ekkekek..

    BalasPadam
  20. kak erna,
    susah yg camna tu kak?
    kak dah add ke blog yg ini dlm bloglist..??

    BalasPadam
  21. anne,
    bila pulak giliran Anne ni.. ;)

    BalasPadam
  22. sya,
    kena tunggu coin purse tu sampai ke tangan hanie..

    BalasPadam
  23. hanie,
    kebetulan ade yg nak sponsor utk bulan Mar tu.. maka On ajer lah.. xde la kabo terang2 nak bg hadiah.. ;)

    ni pun sedang nak warm-up.. semoga cergas kembali lah mood berblog ni...

    BalasPadam
  24. zety,
    dah ade yg sudi menaja.. kakyong proceed ajer.. berbesar hati sangat dengan semua komen yg diberi.. tanda kome sayang kakyong... ekkekek

    BalasPadam
  25. kak nza...
    hehehhe.. tu la coin purse tu kejap timbul, kejap tenggelam..

    BalasPadam
  26. izan,
    hahahha.. pasni sure ramai yg nak berentap dgn hanie

    BalasPadam
  27. puan kutu..

    boleh diusahakan bulan ni... ;)

    BalasPadam
  28. tahniah hanie! comel la coin purse tu ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...