Khamis, 21 April 2011

Home » , , , , , , , , , » Akhirnya ku sedar diri

Akhirnya ku sedar diri

 

 

Salam bahagia,

 

Akhirnya ku sedar diri… blog picisan ajer rupanya… huhuuu… Sad smile

 

Malam ni merewang kat blog Ben cari link senarai Gegar 1000 blog..

 

lain di cari, lain yang dijumpai… huhuuu… rasa nak PengSan jap tengok backlink BA yang cecah 58K.. 58ribu tau… huhuu.. Tahniah Ben..

 

Ibu pun semak le backlink blog ibu ni… huhuuu… akhirnya ku sedar diri.. blog ku blog picisan saja rupanya… melukut di tepi gantang ajer… huhuuhuu…

 

Apa itu backlink??
What is a Backlink?
Backlinks are incoming links to a website. For example, a site with a lot of backlinks
implies that many other sites link to that site.

 

KOme kalo rasa nak check backlink, sila semak sini >> backlink checker

 

ni ler backlink blog ibu http://kakyong.com tak cecah 2,000 pun… uhukkk… kena belajor dengan Ben cara-cara nak dapatkan backlink ni.. Smile with tongue out tak per la kakyong.. pelan2 kayuh.. sekarang ni mood berblog pun macam mamai-mamai jer kan.. nanti kita cari masa study lagi pasal backlink ni yer… Winking smile

 

 



 

Apa-apa pun.. really appreciate kome yang dah kasi backlink kat blog kecil ku ini…

 

 

tensen-tensen ni meh la join ibu layan gambor Zaliya & Asmara… hint utk episod 8… Smile with tongue out

 



gambar : credit Romy_Spaxco

 

Amacam.. peminat Asmara.. teruja tak…. mesti teruja nak tunggu episod minggu depan kan…. dah nampak dah sinar harapan… tapi dugaan pun banyak juger… Disappointed smile

 

p/s:

Buat yang nak download drama Asmara musim 2.. boleh jengah link ni.. Asmara 2, download link

terbaek punya… kualiti video juga bagus… Thumbs up

 

 

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


34 ulasan:

  1. tq kakyong kais info download asmara 2 tu..
    kakyong pny blog okla jugak...sy punya tak layak lansung nk melukut..hehe

    BalasPadam
  2. dah check... lagi ciput, 267 je... huhuhu....

    BalasPadam
  3. Backlink saya lagi sikit dari Kak Yong ;(


    Coretan Terkini: Ce kongsi sikit kat sini!

    BalasPadam
  4. Ok la tu, kakyong. Slow- slow kita improve. Yati 1,600 lebih. Hehhe... banyak-banyak backlinks, tak larat nak berkunjung balas. Penat mata!

    BalasPadam
  5. tak berapa fahamlah kak yong..dalam bahasa mudah?

    BalasPadam
  6. salam..k.yong...
    baru rajin nak nak mengonlinekan diri ni..
    zie punya backlink pun ciput jer.. x banyak pun..
    dah tu page rank pun dah jatuh ke angka juta balik..
    angkara tak updated dan lama menyepi..
    pasni nak pulun kurangkan page rank pulak.. hhuhuhu...

    BalasPadam
  7. ok jugak la tu..
    backlink nita lagi teruk..
    segan deh nak cakap.. :P

    BalasPadam
  8. It's ok K.Yong...maybe satu hari nnt blog ni pn mampu jd mcm BA tu...

    BalasPadam
  9. dah nama pun blogger otai kan kakyong...tak pelik la backlinks berpuluh2 ribu. nadiah punya 2100 je..pd nadiah dah cukup besar dah tu utk blog kecik nadiah tu

    BalasPadam
  10. tak terkejar kalau nak banyak backlink cam en ben tu. izan punya pun stakat 2000++ je kakyong.

    kak yong, jemout join GA kat belog izan ye!

    BalasPadam
  11. ok la tu kak yong..ummi punya 10 jer...lagi nak tergelak...hahaha..

    BalasPadam
  12. mmg tk blh lawan la kan blog blogger otai ni....backlink blog sya lebih kurang kak yong gak...he3

    BalasPadam
  13. nak backlink kena rajin cam BA hee....bee malassss

    BalasPadam
  14. backlink kita?malu nak cakap.
    walaubagaimanapun, abg asmara tetap dihatikuuuuuuu =D

    BalasPadam
  15. larrhhh~ SJ tu Shah Jaszle ke? teehee~ ingatkan siapalah SJ.

    BalasPadam
  16. tak pernah amik tahu pun pasal backlink pun kak yong..baca sini br terhegeh2 nak cek..saya punya 3023..tp apsal bnyk sngt keluar link n3 dr eyriqazz? bersusun2 tur..musykil & tak paham..huhu..tunjuk ajar ku sifu!

    BalasPadam
  17. mesti tak miss review pasal Asmara 2 kan... hehe... best dpt tgk ngn hubby last Tuesday...

    BalasPadam
  18. ct ni lagi sikit,tak sampai 6 bulan jadi blogger...

    BalasPadam
  19. lin,
    peminat Asmara.. mesti alert segala link & tempat nak cari klu... ;)

    lin, jom la kita sama2 cari backlink... jom rajin2 join segmen blogger..

    BalasPadam
  20. chekna,
    :D.. kakyong tak leh nak bandingkan dgn chekna... :P
    kakyong ni obses segala...

    BalasPadam
  21. hurm..mmg patut pun Ben dpt mcm tu...
    sehari punye entri kite xdpt kejor even utk seminggu rasenye...
    mood dia plak sentiasa on...dasat betul..
    dan dia rajin bagi link kat org...so he deserves it ;)
    haih...blog hanie lg ciput agknye backlink..lantakler,, :p

    BalasPadam
  22. Ana,
    kakyong tak leh la nak compare dgn Ana.. ekekkek...

    takper jom kita sama2 menambahkan backlink.. ;)

    BalasPadam
  23. Yati,
    tahniah, banyak tu... ;)
    jom sesama meningkat kan diri yer... ;)
    memang tak larat pun nak BW...

    BalasPadam
  24. ila,

    backlink ni adalah link blog kita yg ade di blog org lain.. boleh jadi link dlm n3, link di bloglist @ banner exchange... ;)

    BalasPadam
  25. oowhh.. patut la dah jarang2 update blog... zie sihat ke?
    kena gigih la zie.. chaiyookk...

    BalasPadam
  26. Anita,
    jom sama2 kita meningkatkan backlink... ;)

    BalasPadam
  27. Fiza,
    jauh sgt tu nak jd mcm BA... hehhe... Ben selalu ade idea.. kakyong ni idea manjang tersekat2... hehehhe..

    BalasPadam
  28. nadiah,
    Ben ni buat segmen non stop tau.. jd tiap minggu beratus blogger yg bg backlick kat dia.. kalo 1 bulan, brp? 4-5 bulan...?? tu belum kira 1 tahun... huhuuu... caya lah.... kan...

    kira byk lah jugak tu nadiah... ;)

    BalasPadam
  29. izan,

    betui la izan... kakyong ni actuallly ade byk broken link.. huhuu.. ni gara2 sbb bertukar domain masa guna blogspot dulu, dr kakyong.com ke kakyong72.blogspot.com...

    Insya Allah, nanti kakyong join...

    BalasPadam
  30. ummi sofiyyah,

    pasni acer try buat GA.. sure bertambah backlink... ummu baru lagi berblog.. kan..!!

    BalasPadam
  31. sya,

    bila la kita nak jd blogger otai yer.. ekekkeke.... :D

    BalasPadam
  32. Bee,
    Bee rajin berblog & BW... ;)
    kakyong yg dah makin malas ni.. ni baru nak warming up..

    BalasPadam
  33. syida,
    lupakan backlink.... layan Asmara penyejuk jiwa... ekekkek...

    BalasPadam
  34. Ya adikku Hajar... Sj tu = Asmara... ekekkek... ;)

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...