Khamis, 21 April 2011

Home » , , , , , , , , , » Akhirnya ku sedar diri

Akhirnya ku sedar diri

 

 

Salam bahagia,

 

Akhirnya ku sedar diri… blog picisan ajer rupanya… huhuuu… Sad smile

 

Malam ni merewang kat blog Ben cari link senarai Gegar 1000 blog..

 

lain di cari, lain yang dijumpai… huhuuu… rasa nak PengSan jap tengok backlink BA yang cecah 58K.. 58ribu tau… huhuu.. Tahniah Ben..

 

Ibu pun semak le backlink blog ibu ni… huhuuu… akhirnya ku sedar diri.. blog ku blog picisan saja rupanya… melukut di tepi gantang ajer… huhuuhuu…

 

Apa itu backlink??
What is a Backlink?
Backlinks are incoming links to a website. For example, a site with a lot of backlinks
implies that many other sites link to that site.

 

KOme kalo rasa nak check backlink, sila semak sini >> backlink checker

 

ni ler backlink blog ibu http://kakyong.com tak cecah 2,000 pun… uhukkk… kena belajor dengan Ben cara-cara nak dapatkan backlink ni.. Smile with tongue out tak per la kakyong.. pelan2 kayuh.. sekarang ni mood berblog pun macam mamai-mamai jer kan.. nanti kita cari masa study lagi pasal backlink ni yer… Winking smile

 

 



 

Apa-apa pun.. really appreciate kome yang dah kasi backlink kat blog kecil ku ini…

 

 

tensen-tensen ni meh la join ibu layan gambor Zaliya & Asmara… hint utk episod 8… Smile with tongue out

 



gambar : credit Romy_Spaxco

 

Amacam.. peminat Asmara.. teruja tak…. mesti teruja nak tunggu episod minggu depan kan…. dah nampak dah sinar harapan… tapi dugaan pun banyak juger… Disappointed smile

 

p/s:

Buat yang nak download drama Asmara musim 2.. boleh jengah link ni.. Asmara 2, download link

terbaek punya… kualiti video juga bagus… Thumbs up

 

 

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...