Isnin, 25 April 2011

Home » , , , , , , » Akhirnya ade juga gambor ibu dan 3 anak

Akhirnya ade juga gambor ibu dan 3 anak

 

 

Salam bahagia,

 

Jom layan ost drama Asmara ni.. ;)

 

 

 

Sejak beranak 3 ni, belum pernah lagi dapat snap gambor dengan 3-3 anak sekaligus.. now dah ade… Open-mouthed smile heheheh….

 



 

Gambor ni snap pada 17 April 2011.. masa hari sukan antara Taski Abim Daerah Kinta, Perak.

 

Heheh… citer hari sukan belum UP lagi.. tu la ibu ni sibuk hal lain jer.. ntah bila nak tampal, gambor fikri tarik tali pun belum UP kan lagi… Smile

 

 

Mutiara kata untuk hari ni  (mutiara kata lah sangat):
Yang belum berjumpa jodoh, gaduh nak kahwin, gaduh bersedih hati sebab jodoh tak sampai-sampai.. Smile with tongue out tapi kome tahu tak, bila dah kahwin, tak semestinya hari2 cinta tau.. tak semestinya hari2 I lap u , u lap i… Winking smile kome tahu tak. ade juga yang berjuang setiap hari nak kekalkan kebahagiaan rumahtangga…menahan getar dalam jiwa demi amanah & tanggungjawab…  jadi, kome-kome yang belum kahwin tu.. sila lah enjoy betul2 zaman bujang kome yer.. dan pasti kan kome betul2 dah bersedia untuk tadah segala pahit manis kehidupan berumahtangga… Open-mouthed smile

Peace…. !!!  Nerd smile

 

 

 

salam kasih sayang,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...