Rabu, 6 April 2011

Home » , , , , » Ada kah yang rindu

Ada kah yang rindu

 

 

Salam bahagia,

 

Hampir 4 hari, mood blogging ke laut.. tak blogwalking sejak Sabtu lagi.. huhuuu.. ade ke yang rindu dengan komen2 ibu…

 

Maaf lah yer.. ibu pun tak tau kenapa leh jadi camni.. setelah 2 tahun aktif berblog,, ini lah pertama kali ibu rasa macam nak berehat lama-lama dari berblog .. meaning : tak update n3, tak blogwalking, pokoknya tak buat apa2 lah kat blog… huhuuu.. Disappointed smile

 

Maaf juga yer.. jika ade peserta2 contest Aksi si cilik berbasikal yang ternanti kehadiran ibu untuk memberi chop LULUS… Insya Allah, ibu cuba usahakan dalam 1-2 hari lagi…

 

Ibu bukan takde idea nak menulis @ berkongsi idea.. banyak idea.. tapi mood ibu ni rasa macam melayang2 jer.. bila nak mula menaip.. kepala terus jadi blank.. rasa macam tak leh nak keluorkan apa yang ada dalam pemikiran ni…. sadis betul la bila ade perasaan macam ni…

 

Hari ni ibu plan nak update bloglist tu dulu… doa2kan lah semoga mood ibu UP macam selalu… Confused smile

 



 

Rindu - Hijjaz




salam kasih sayang,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


40 ulasan:

  1. yeke 4 hari kak yong?? ermmm..rasa macam 2 hari je...lama ye kak yong hilang...tak perasan plak sampai 4hari...heheh...zu pulak nak berhenti bw..update...semua la.....berkaitan ngn blog ni...

    BalasPadam
  2. ingatkan kak yong busy ada event ker apa, rupanya tak de mood, harap lepas ni kembali pada biasa la mood berblogging kak yong tu eik...

    BalasPadam
  3. Ha ah, tertanya-tanya juga nape lama kakyong tak singgah. :D

    BalasPadam
  4. hm, shira pun selalu rasa cm kakyong rasa... hehe...

    BalasPadam
  5. tak slh klu nk rehatkan minda..sekali sekala patut berehat dan mencari ketenangan.hehe..

    BalasPadam
  6. owh...kak yOng! kina x perasan kak yOng x berupdate!! huhuhuhuhu..bukan nye ape. kina pun x bukak blOg sejak akhir² nie. hari nie baru berupdate blOg kina. nie yg terus jengOk blOg kak yOng!

    kina dOakan kak yOng UP mcm dulu....amin

    BalasPadam
  7. kite pon xde mood gak ni coz line berokben ni dh byk hr poblem..
    ni pon nasib la,2pon berkurun tgu nk loading...
    menci la kat line ni,dh xleh nk bercontest...hehehe

    BalasPadam
  8. tertunggu2 cerita baru sebab jari ni nak mengomen aje....

    BalasPadam
  9. rindu nak baca celoteh kakyong. Dok tggu kakyong jwb soalan psl contest.Ada masalah nak paste banner penaja.huhuhu...

    BalasPadam
  10. rasa x best bila kyong x komen kat netry kat blog tie tu...wahai mood, dtg lah semula engkau ke dlm diri k/yong

    BalasPadam
  11. kakyong...jangan cuti lama2. kami rindu ngan kakyong!!!

    BalasPadam
  12. nape plak mood nye lari... kejar blk suruh blk jgn gie main kat laut.. musim hujan ni..hehhehe

    BalasPadam
  13. terasa jugak kehilangan yong..sebab yong rajin update blog.

    BalasPadam
  14. heran jugak bila tak nampak Kyong update. semoga mood KYOng dtg balik. HB mcm biasa.

    BalasPadam
  15. rindu..sape kata tak rindu...hehehe

    BalasPadam
  16. ibu bersemnagat sikit ibu chaiyookkk!!.

    BalasPadam
  17. akak pn camtu kakyong, xde mood n lagi teruk xde idea nk tulis apa...buntu!!!!

    BalasPadam
  18. rindu la bib esp. cerita psl keletah ank2...suka baca

    BalasPadam
  19. patut la tak de entry segar dari ladang ... takpe kak yong... rehat dulu... mood tu nanti dtg le.. he3

    BalasPadam
  20. mmg xbest dpt 'virus' ni kan kkyong

    BalasPadam
  21. Zu,
    2 hari tak update blog ni.. 5 hari tak update blog yg satu lagi... huhuu...

    bw memang langsung tak sejak sabtu lepas...

    BalasPadam
  22. ana,
    even tu x de lah.. di rumah jer.. cuma malas nak buka lappy & adap blog jer...

    ade la adap juga lappy tp dok buat koje lain jer sikit2... bila nak buka blog pun, idea mari, tapi bila nak menaip jer.. blank..

    BalasPadam
  23. yati,

    tu la angin sepoi2 bahasa... lama2 lesu.. ekekkekek..

    BalasPadam
  24. SHira,
    kakyong baru2 ni jer rasa mcm ni... takut nanti terbawa2.. sian kat blog ni... huhuuu

    BalasPadam
  25. puan kutu..
    kalo boleh nak berehat lama2 lagi.. ni pun paksa diri... sian kat kawan2..

    BalasPadam
  26. heheh.. kalo kina tegar ke mari on daily basis, sure la perasan...

    terima kasih kina..

    BalasPadam
  27. mama tomell,
    kalo guna BB memang sadis sikit la..
    kakyong ni bukan masalah line.. tp diri sendiri yg rasa mcm nak bercuti berblog lama2..

    BalasPadam
  28. ct,
    Insya Allah.. lepas ni harap2 sentiasa berMOOD bagus utk update cerita terbaru..

    BalasPadam
  29. Ana,

    banenr tu kalo ade masalah pun sure dgn tanda " tu.. so Ana kena adjust setiap tanda kot tu.. tak pun copy lah satu2 banner penaja tu... ;)

    kalo x leh jugak cuba check kod kat sini http://kakyong72.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-si-cilik-berbasikal-di.html

    BalasPadam
  30. tie,

    oekh, ari ni kakyong akan jengah tie.. brp byk yer n3 yang kakyong ketinggalan ni...

    BalasPadam
  31. faryza,
    tu la dia lari jauh sgt.. sampai ke laut dalam dah...

    pelan2 nak berenang balik ke pantai nih... ekekkeke

    BalasPadam
  32. izan,
    terasa macam nak bercuti berblog lagi nih... hahhahaa... cam na nak buat nih...

    BalasPadam
  33. kak erna,
    musim kena serang virus ni.. kali ni dasat sungguh penangannya... apsal tah jd malas betul... terima kasih pada kawan2 yg selalu rajin jengah & tinggalkan komen...

    BalasPadam
  34. Nur,
    mood berbloh dilanda tsunami... huhuuu...
    sesekala best juga berehat dari berblog.. sampai kan kat rumah dah tak tau nak buat apa... hahahah.. main2 dgn anak2.. anak2 la yg best..

    BalasPadam
  35. ila,
    mekasih.. bila ramai yg tinggalkan komen ni.. ni yang buat makin bersemangat nak berblog macam biasa..

    BalasPadam
  36. kak nza..

    ni memang scary bila mood & idea tak mari nih... cepat2 datanglah kembali wahai mood & ideas..

    BalasPadam
  37. Bee,
    semalam dah rajin.. hari ni jadi malas balik... huhuuu

    BalasPadam
  38. Hez,
    Insya Allah, next week kot baru nak up citer anak2..
    hari ni pun masih malas2 lagi nak BW.. tp dah ptg2 ni cuba lah di gigihkan..

    BalasPadam
  39. sya,
    mood belum betul2 UP lagi.. tp gigihkan juga.. byk yg nak kena buat nih..

    BalasPadam
  40. hanie,
    itu lah.. memang tak besh.. tp lambat pulak nak UP tu..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...