Jumaat, 15 April 2011

Home » , , , , , » 6th batch : gambar si cilik berbasikal

6th batch : gambar si cilik berbasikal

 

Salam bahagia…

 

Batch 6 tampal dulu… heheh.. sebab batch ke 5 tu ada  gambar perlu confirm dulu.. so jamu mata tengok anak2 batch 6 ni dulu ya.. semua pun comel2 belaka dengan aksi2 tersendiri…

 

Buat semua peserta sila semak STATUS penyertaan kome di sini >>> Peserta Contest Aksi si Cilik Berbasikal

SIla pastikan anda mendapat STATUS lulus untuk melayakkan anda ke Cabutan Bertuah yang akan dibuat dalam tempoh beberapa hari lagi.. tak dapat nak confirm kan lagi hari apa.. nombor pun belum gunting lagi… sabor yer… Ibu nak beri peluang kepada semua peserta update penyertaan dulu… Winking smile sapa yang tak update sehingga hujung minggu ini, 17 April 2011.. >> kome tak layak untuk Cabutan Bertuah.. sila jangan marah okay..

 

Sila klik gambar untuk ke n3 penyertaan.

 

[caption id="" align="aligncenter" width="463" caption="Nur Marissa"][/caption]

 


 

[caption id="" align="aligncenter" width="318" caption="Adam"][/caption]

 

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="349" caption="HUMAIRA IMAN BT MOHD RAFLI"][/caption]

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="402" caption="Adli"][/caption]

 

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="397" caption="afifah nurhusna sazli"][/caption]

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="418" caption="Muhammad Khair Zaquan bin Muhammad Khairi"][/caption]

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="348" caption="nuril aufi"][/caption]

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="513" caption="NUR ADLIN BT MIOR MOHD SHAHRIL"][/caption]

 

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="428" caption="NURATUN UZMA"][/caption]

 

 

Please be informed yer.. 80% markah adalah dari penilaian juri.. juri-juri adalah terdiri daripada sebahagian penaja contest… 20%  markah dari ibu tau (ni termasuk markah bonus yang ibu ade mentioned dalam syarat penyertaan)… so mana2 gambor feveret (dah ade dlm list ibu dah) Insya Allah akan dapat extra markah..

 

Keputusan akan diumumkan di blog Syamilamohd, bukan di sini tau… jadi.. sila lah rajin2 terjah ke blog Sya yer… Winking smile

 

p/s Jom meneka… klik SINI. tamat pada 17 Apr 2011.. Winking smile

 

salam kasih sayang,

 


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


14 ulasan:

  1. menarik gambar bebudak ni...susah ni nanti nak pilih...hehe...

    BalasPadam
  2. dtg tgk senarai peserta..
    ok..zaquan ada tersenarai dlm pic batch 6 ni..
    good luck to all..

    klik sekali HB kak yong hari ni..:)

    BalasPadam
  3. Gambar ada. Syarat yg x cukup tu, ana dah uperbetul dan updatekan.

    BalasPadam
  4. assalam yong..comel2 la.kalau akak memang susah nak pilih tu..comel2 belaka.

    BalasPadam
  5. haih...tu sbb kena pakai khidmat juri kan kkyong...jenuh nk milih... :)

    BalasPadam
  6. wah mcm2 gaya.. hehe susah gak nak pilihnya..

    dtg jenguk2 sambil balas klikan HB.. :)

    BalasPadam
  7. comel2 gaya bebudak bila bergaya dengan basikal nie...paling comey yg pic no. 1 tue

    BalasPadam
  8. kak yong..na dah baiki

    http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/aksi-si-cilik-berbasikal.html

    BalasPadam
  9. Alamak, kali ni macam susah sikit nak pilih. Comel-comel gambarnya. Apa pun, good luck pada semua peserta! ^_^

    BalasPadam
  10. zu,
    itu bior juri yang fenin pala.. ;)

    BalasPadam
  11. terima kasih eija klik HB.. ;)

    BalasPadam
  12. ila,
    memang comel.. dah 2 minggu ade lagi juri yg belum submit markah ni... huhuuu

    BalasPadam
  13. result utk cabutan bertuah dah ade,, mai la tgk sapa yg kena..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...