Jumaat, 1 April 2011

Home » , , , , , , » My Wordless Thursday (5)

My Wordless Thursday (5)

 

 

salam bahagia,

 

Pagi tadi tak sempat post.. jadi UP kan n3 ini di malam hari..

 



 



 

note:

baby tu adalah Rayyan Darwisi… baru 4 bulan.. Smile Aliya & Anis geram sangat dengan Rayyan ni.. Anis suka cakap “ia comel la ibu.. nanti kita bawa balik rumah”

 

 

 

salam bahagia,


Terima kasih singgah ke blog Kakyong. Jemput singgah ke IG Sihat.Gojes.Cerdas.Pintar , Blog Stokis Qaseh Gold Ipoh dan FB Kakyong HY


20 ulasan:

  1. memang comei...bulatnya muka....zu pun geram tengok peha dia.....bebudak msti lagi suka...cubit pipi tu sikit anis...haha..tarikkkk...

    BalasPadam
  2. bam bam nyer baby rayan tu..geramm

    BalasPadam
  3. nampak loving je anak2 kakyong layan baby tuh,hehehe

    BalasPadam
  4. zu,
    memang bulat si rayyan ni.. terkejut juga ari tu opahnya dah bg makan nasi blend dgn brokoli... huhuuu....

    kakyong dgn selamba jer cakap.. kecil lagi utk diberi makan.. tp tu la, sbb dah sudah diberi makan, bila tak dpt makan.. time lunch tu melalak jer dia.. bg susu pun tak mau.. nak makan nasi blend...

    BalasPadam
  5. haiqal..
    kakyong call sinar??? kakyong lain kot... heheheh..

    BalasPadam
  6. tie,
    masa umur mcm ni la paling best baby2 ni.. semua nya bambam...
    tapi fikri dulu keding jer... huhuuu, sampai besor keding...

    BalasPadam
  7. zety,
    diorang tu siap nak bawa balik lagi si baby rayyan tu,,

    BalasPadam
  8. 4 bulan dah bagi makan nasi ye. Patut la semangat baby Rayyan. :)

    BalasPadam
  9. hah...tandanya dia nak minta adik baru tu k.yong :) hehehe

    BalasPadam
  10. mmg rayyan comel..akak pn rasa nk kidnap.....

    BalasPadam
  11. comeinya... diorg nak adik baru kot... :)

    BalasPadam
  12. ha'ah...comey....tngk baby bam-bam mesti geram, nak plak baby boy..huhu

    BalasPadam
  13. nadiah memang comel.. putih melepak, mata sepet.. macam anak jepun kata opahnya..

    BalasPadam
  14. ummu auni,

    adik baru... ooohhh tidak...

    BalasPadam
  15. Yati,
    dia asyik menangis jer.. tu yg opahnya bg makan nasi blend..

    kakyong terkejut juga bila dengor.. yer la walau MIL kata dia bg nasi blend + brokoli (lagi) & cair2 jer.. tp riso jer sbb usus baby masa tu kan baru lagi.. at least bior le lagi 1 bulan ker.. itu pun patutnya kenalkan nasi blend yg kosong dulu...

    kakyong ni bukan apa, sbb mertua kakyong ni kuat masin & kuat manis nya... kalo mertua buat teh, kakyong memang akan tambah kan air lagi... tak tahan dgn manis nya...

    BalasPadam
  16. kak nza,
    saya mak sedara nak kidnap pun tak dapat... hehehehe...

    BalasPadam
  17. chekna,
    fikri dia tak mau adik baru.. tp anis nak adik baru..
    ibunya??? adeihh.. tak daya nak bawa perut lagi rasanya..

    BalasPadam
  18. yatie,

    teringin baby boy la pulak kan.. xpe pasni leh coba.. mana tau dpt baby boy..

    BalasPadam

Terima kasih atas sumbangan idea anda.. komen anda akan diluluskan sebaik saya online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...